EBLO ontwikkelt COOL-AIR® NTS zitkussen voor ISRI stoelen

EBLO-COOL-AIR-ISRI-kussen 17 mei 2018

Elke chauffeur die lange dagen maakt heeft er ervaring mee: een warm en broeierig gevoel bij het zitvlak en de bovenbenen. Zeker met hogere temperaturen wordt het zitkussen snel warm wat zelfs kan leiden tot een vochtig kussen door transpiratie. Niet prettig voor de chauffeur, en al helemaal niet voor de chauffeur die de dienst komt aflossen. Bovendien slijt het kussen en de stoel hierdoor sneller. Gelukkig is hier nu een oplossing voor.

 

Diverse ISRI NTS stoelen voor bussen en vrachtwagens zijn uitgerust met een elektrisch klimaatsysteem. Hiermee is de stoel voorzien van koeling door een geavanceerd ventilatiesysteem. Echter in veel bussen en vrachtwagens zijn ISRI NTS stoelen geplaatst zonder dit klimaatsysteem. Voor de grote groep chauffeurs zonder klimaatsysteem heeft EBLO een speciaal zitkussen ontwikkeld, dat voor een betere koeling zorgt. Dit zogenaamde COOL-AIR® kussen is opgebouwd uit drie lagen speciaal materiaal, waarmee een aangenaam zitklimaat wordt gecreëerd.

 

Verbetert het comfort en verlengt de levensduur
Uit diverse tests blijkt, dat dankzij de honderden ventilatiekanalen in het kussen, warmte en vocht maar liefst vijf keer beter gereguleerd en afgevoerd worden ten opzichte van een standaard ISRI zitkussen. Dit verbetert dus niet alleen het comfort van de chauffeur, maar verlengt ook de levensduur van het kussen en de stoel.

 

Kussen eenvoudig uitwisselbaar
Het COOL-AIR® kussen wordt compleet geleverd en is eenvoudig uitwisselbaar met het originele kussen van de ISRI stoel. Het zitkussen kan besteld worden bij EBLO en is leverbaar voor € 277,- excl. btw. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 

Doorsnede van het EBLO COOL-AIR® ISRI kussen

 

ISRI 6860-885 NTS