Ik ga op wereldreis en neem mee… twee ISRI 6860/870 stoelen met lederen bekleding!

camper-isri-6860-870 9 november 2017

Voor een avontuurlijke klant die de wereld rond gaat in een MAN 4×4 expedition camper truck, hebben wij onlangs in opdracht van EBLO Seating een ISRI bijrijders- en bestuurdersstoel uitgevoerd in leer (ISRI 6860/870 NTS). Wij zijn sterk in maatwerk en kunnen vrijwel altijd aan de wensen van de klant voldoen. Voor het uitvoeren van een stoel met bekleding naar keuze draaien wij onze hand dus niet om. Het resultaat is twee robuuste stoelen die uitstekende comfort bieden voor een lange (wereld)reis.

Regelmatig krijgt onze meesterstoffeerder de vraag een stoel van een bekleding naar wens te voorzien. Ander materiaal, een andere kleur; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In de ruime en goed uitgeruste stoffeerderij zijn de twee ISRI 6860/870 stoelen uit de NTS generatie voorzien van lederen bekleding. De originele stoffen bekleding is van goede kwaliteit, maar door te kiezen voor leer wordt een nog duurzamer resultaat gecreëerd.

Het voordeel van leer

Het kiezen voor een leren bekleding voor stoelen waar intensief op gezeten wordt, is een slimme keuze. Zo zijn het zit- en rugvlak hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Het materiaal is stevig en slijt minder snel dan stof of kunstleer. Bovendien ventileert leder goed waardoor zweten wordt tegengegaan. Dat betekent nog meer zitcomfort voor zowel bijrijder als bestuurder.

IRSI 6860/870 NTS met extra opties

De IRSI 6860/870 stoelen zijn luchtgeveerd en volledig automatisch. De hoogte en zitneiging zijn instelbaar. De stoelen beschikken over onder andere een geïntegreerde driepuntsgordel en een dubbele lendensteun voor extra ondersteuning van het lichaam. De rugleuning is volledig verstelbaar. De in- en uitstapknop maakt in-en uitstappen makkelijker. Als extra is er gekozen voor een comfortabele hoofdsteun, verstelbare armleuningen en zitdiepte-instelling. Het geheel is een luxe comfortabele stoel. Optioneel kan deze IRSI stoel 6860/870 nog worden uitgevoerd met verwarmingselementen en een draaiplateau.

ISRI-6860-870-leder                                 ISRI-6860-870-leder