ISRI 6000/577 V kraanstoelen voor opgeknapte havenkranen

ISRI kraanstoelen voor havenkraan Europort Antwerpen 18 mei 2020

Euroports Antwerpen is gespecialiseerd in op- en overslag van stukgoederen. De goederen komen aan per schip en worden opgeslagen of overgeplaatst op andere schepen om naar de eindbestemming vervoerd te kunnen worden.

Voor het overplaatsen van steeds meer stukgoederen heeft Euroports Antwerpen onlangs twee oudere havenkranen overgenomen van Stad Antwerpen. Deze kranen zijn stap voor stap gereviseerd, zoals opnieuw geschilderd en technisch weer helemaal in orde gemaakt. Daarbij mogen natuurlijk nieuwe kraanstoelen voor de kraanmachinisten niet ontbreken.

EBLO Seating kreeg de opdracht om twee nieuwe stoelen te leveren die ergonomisch, veilig en slijtvast zijn. De oude vastgeroeste KAB stoelen van het type 414 zijn inmiddels vervangen door modernere luxe ISRI stoelen met hoog comfort. Omdat aan de zijkanten van de stoelen weinig ruimte is door de beperkte ruimte in de cabine, is het noodzakelijk dat alle knoppen voor het in- en verstellen van de stoel aan de voorkant bevestigd zijn. Mede daarom is gekozen voor de ISRI 6000/577 V. Deze stoel is voor alle machinisten gemakkelijk in te stellen, en voldoet tevens aan alle gestelde eisen.

De montage is gedaan door de eigen mensen van de technische dienst van Euroports. Voor een direct passende montage heeft EBLO montagestrips bijgeleverd. Meer was niet nodig om de stoel relatief eenvoudig te monteren en gereed te maken voor gebruik.

Om de nieuwe ISRI 6000/577 V kraanstoelen de komende jaren zo goed als nieuw te houden, heeft EBLO passende overtrekhoezen bijgeleverd als presentje, zodat de stoelen keurig schoon kunnen blijven.

Wij wensen de machinisten van Euroports Antwerpen veel plezier met de nieuwe kraanstoelen.