ISRI Kraanstoel vakkundig in elkaar gezet en direct klaar voor gebruik

eblo-levert-isri-kraanstoel-voor-havenbedrijf-psa-antwerpen 8 mei 2018

EBLO Seating heeft een ISRI kraanstoel geleverd aan de grootste containerbehandelaar in de Haven van Antwerpen. De monteur heeft de stoel in de EBLO-werkplaats vakkundig in elkaar gezet, voorzien van alle gewenste instellingen. Hiermee kan de klant direct aan de slag zodat het werk niet lang stil hoeft te liggen.

Dat de oude stoel aan vervanging toe was, mocht geen verrassing heten. Van de stoffen bekleding is vrijwel niks meer over. Daarom was het na 12 jaar van volle tevredenheid in gebruik, tijd voor een nieuwe versie van de ISRI 6500KM/517 PRO.

Het resultaat is een luchtgeveerde kraanstoel voorzien van een kantelbaar zitvlak. De zitting en rug zijn los van elkaar in te stellen, waardoor in alle zithoudingen goed zicht is op het werk. Oorspronkelijk is de stoel uitgerust met joysticks. Deze nieuwe kraanstoel is hier dan ook vakkundig op voorbereid, zodat deze eenvoudig geplaatst en snel in gebruik kan worden genomen.

De dubbele lendensteun, armleuningen en zijwangen zorgen voor optimaal zitcomfort en een stabiele zit. De rugleuning is volledig verstelbaar. EBLO wenst de kraanbestuurders veel werkplezier met deze stoel!

isri-6500KM-517-pro-v-crane isri-6500KM-517-pro-v-crane