Reparatie


Reparatie en reviseren van uw stoel

Een vracht– of bouwmachinestoel maakt binnen enkele jaren miljoenen bewegingen, waarbij onderdelen zoals rollen, lagers en dempers constant worden belast. Een bedrijfsvoertuig krijgt vaak een onderhoudsbeurt, echter naar de stoel wordt zelden gekeken. Hierdoor kan onnodige slijtage ontstaan en komt de reparatie soms als het kwaad al geschied is. Laat daarom uw stoel eens controleren door een expert en voorkom dat u uw stoel moet laten vervangen.

Het kan gebeuren dat er meerdere onderdelen vervangen dienen te worden als er te weinig onderhoud gepleegd wordt. Zitkussens worden zwaar belast door het vele in- en uitstappen, waardoor het schuimdeel zijn vorm en stevigheid verliest. Als dit op tijd wordt vervangen, biedt dit meer comfort en het zorgt er ook voor dat de hoes veel langer heel blijft. Bij reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw stoel, waarbij een servicecontract mogelijk is.

Voor kleine reparaties kunt u altijd zonder afspraak bij onze vestiging in Zwijndrecht terecht. Met onze Quick Repair Service repareren wij uw stoel zonder problemen. Klaar terwijl u wacht.