SUEZ Recycling and Recovery kiest voor ISRI 24-uurs stoelen

ISRI stoelen 24 april 2018

SUEZ Recycling and Recovery verwerkt allerlei soorten afval. Afvalenergiecentrale ReEnergy in Roosendaal zet afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling om in energie, op een duurzame manier. Recentelijk heeft EBLO drie luxe ISRI 24-uurs stoelen geleverd voor de controle room. Hieraan ging een uitgebreide stoelentest vooraf, en met succes. Er is unaniem gekozen voor ISRI 24-uurs stoelen: de ISRI 1000 – 24/7 Office Special!

ISRI 24-uurs stoelen voor controle room

In de controle room wordt de hele dag gezeten en geconcentreerd gewerkt. De medewerkers weten dan ook als geen ander hoe belangrijk goed zitten is. Zaken als rug- en nekklachten worden voorkomen en men kan zich beter en langer concentreren op hun werk. De zoektocht naar nieuwe stoelen is dan ook grondig uitgevoerd.

Zo zijn er stoelen van meerdere merken uitgeprobeerd, waar de keuze al snel viel op de stoelen van ISRI. Deze stoelen van zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het wereldbekende merk ISRI wordt vaak geprezen om het feit dat de stoelen perfect zitten, ongeacht postuur of lengte van de gebruiker. En dat komt goed uit in een team waarin de langste werknemer 2.10 m lang is en de kleinste werknemer 1.65 m.

Daarnaast zijn de stoelen uitgebreid instelbaar. De pneumatische lendensteun, verstelbare hoofdsteun en rugleuning zorgen samen met de verstel- en opklapbare armleuning voor optimale ondersteuning van het lichaam. De bekleding is van leer, dit maakt de stoel niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk maar geeft ook een luxe uitstraling. Onze klant SUEZ Recycling and Recovery is erg tevreden met hun nieuwe ISRI stoelen. In de toekomst zullen nog meer ISRI 24-uurs stoelen worden geleverd, dus dat zit wel goed!

 

ISRI stoelen   ISRI stoelen

 

rookgastoren-reenergy-isri

 

reenergy-zijkant-isri

ISRI 1000 24/7 – Grijs leer

EBLO Seating levert 24/7 luxe ISRI 1000/517 stoelen voor controle room SUEZ